Catering Danmark

Kok eller cater til teamet i Glostrup

cateringdanmark

Kok eller cater – vil du have fri kl. 16 og hver anden weekend?

Bliv en del af et tæt team i Glostrup, som laver god mad til danskernes fester.

Her får du kolleger, du kan regne med, og som du laver mad med hver dag. Kolleger, som du møder ind med, spiser frokost med og stempler ud med i en hverdag, hvor du kan fokusere på madlavningen. Alt det andet tager andre sig af.

 Og vil du have et job med overenskomst hos 3F, 5 ekstra feriefridage, flexkonto og mulighed for at afspadsere?

Velkommen til Catering Danmark

Catering Danmark er hele Danmarks festkøkken. Vi er de eneste, som leverer varme retter til hele Danmark. Maden laver vi i vores køkkener i Odense, Tilst og Glostrup. Herudover laver vi også 1000+ frokostkuverter til virksomheder om dagen. I Glostrup bliver 30 kokke, pakkere, opvaskere og servicefolk dine nye kolleger.

Lav god mad sammen med dine kolleger

Når vi leverer varme retter, er tid en afgørende faktor. Vi leverer nemlig varm mad til vores kunder inden for 45 minutter. Derfor planlægges hver ret efter, hvornår den skal være færdig. Ligesom på en restaurant.

Her doserer vi med suppeskeer.Det er den største forskel mellem os og en restaurant. Eller sagt på en anden måde: Du kommer til at lave store portioner. Vores mindste gryde er 100 liter,” fortæller divisionschef Peter Thomsen.

Fokus skifter i løbet af ugen

Typisk er der mest at lave i slutningen af ugen – det er der, de fleste holder deres fester. Derfor går starten af ugen typisk med at forberede grundretterne til kommende selskaber – fx mayonnaise og tapenade. Som du nærmer dig weekenden står den på madlavning.

 Du kommer til at lave god mad sammen med os andre. Dine kolleger har stor faglig stolthed. Det er vigtigt, du også har det, så danskerne får god mad til deres fester,” siger Peter.

 Faglært med erfaring

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Benny Finn Lykke på tlf. 28191856.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til [email protected] med ”Ansøgning Glostrup” i emnefeltet. Vi inviterer løbende til samtale, så søg stillingen allerede i dag.

 Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er Danmarks største og eneste landsdækkende cateringvirksomhed med stærke brand som Kokkens Hverdagsmad, Smageriet, Kokken&Jomfruen og Kokken&Co. Vi har 4 afdelinger fordelt i Århus, Odense, Slagelse og København og beskæftiger over 150 medarbejdere. Vi leverer årligt mad til over 1,5 mio. kunder.

Catering Danmarks mål er at sætte standarden i Norden for cateringmarkedet. Derfor er vi meget innovative, visionære og tidsaktuelle i tilgangen til markedet. Vi er i dialog med kunderne og er kendt for god service og for at levere en sikker og tryg oplevelse. Vi ønsker at være den bedste arbejdsplads inden for branchen og skabe kvalitet i hverdagen.