Catering Danmark

Brands

Smageriet

Maden fra Smageriet følger tidens gastronomiske trends og bliver i høj grad påvirket af verdenskøkkenet – det vi ser og smager på vores rejser. Vores madudviklere lader sig hele tiden inspirere til at udvikle nye retter.  For at fremelske den gode smag har vi fokus på at bruge de 6 smagsnuancer; sødt, surt, salt, bittert, skarpt og astringent.

Udvalget af råvarer og andre detaljer, er med til at skabe en dejlig mad- og smagsoplevelse.

Se mere på Smageriet.dk

Kokken & Jomfruen

Med over 50 år på bagen er Kokken & Jomfruen det ældste brand i Catering Danmarks portefølje. Kokken & Jomfruen har et af landets største menukort, og vi leverer mad til enhver anledning, uanset om det er en uformel hyggestund med de nærmeste, en reception eller en stor fest.

Se mere på Kokken & Jomfruen.dk

KH_LOGO

Kokkens Hverdagsmad er nem aftensmad til familien ugens fire første dage. Maden bliver leveret med posten om mandagen, og skal kun varmes og anrettes. Det betyder, at du i løbet af ca. 20 minutter kan have aftensmaden klar. Maden er lavet efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Se mere på KOKKENShverdagsmad.dk

Kokken & Co

Frokosten er vigtig for at opretholde energien igennem arbejdsdagen. Kokken & Co tilbyder frokostordninger til alle typer og størrelser af virksomheder.

Se mere på Kokken & Co.dk