Catering Danmark

Om Catering Danmark

cateringdanmark
Catering Danmark har rødder i den fynske muld og leverer mad til danskernes fester og hverdag – både på job og derhjemme. Vi står bag kendte og førende brands indenfor catering, kantinedrift og ikke mindst convenience (måltidsløsninger).

Vi kender danskerne og deres madvaner og præferencer, og vi følger hele tiden med i, hvordan vaner og ønsker ændre sig, så vi kan tilpasse vores opskrifter til tidens trend. Og vi lader os også inspirere af det internationale køkken.

Der er naturligvis forskel fra det ene brand til det andet, men overordnet for alle gælder.

God smag hver gang

Vi har stort fokus på at sikre høj kvalitet. Vi vælger gode leverandører og kontrollerer løbende kvaliteten af råvarerne fra modtagelse frem til det færdige produkt. Vores kunder skal have positive smagsoplevelser hver gang, de får mad fra et af Catering Danmarks brands.

Ansvarlig produktion

Fødevaresikkerhed og kvalitet i produktionen er fokusområder for Catering Danmark. Vi implementerer løbende nye og forberede processer. Vi opstiller strenge hygiejneregler for adgang, ophold og påklædning i vores køkkener.

Forbrugerne i fokus

Vores mad skal leve op til vores kunders forventninger, og kunderne skal altid føle sig trygge, når de handler ved af Catering Danmark brands. Vi gør vores yderste for at behandle alle henvendelser fra forbrugere seriøst, hurtigt og effektivt.

Kontrolrapport